27 Kasım 2014 Perşembe

Herkes Yeteneklidir

Gönderen Nisa zaman: Perşembe, Kasım 27, 2014 0 yorum
Bugünki konumuz yetenek arkadaşlar. Benim yeteneğim yok diye bir şey yok. Herkesin bir yeteneği vardır. Kendinizi bir kontrol edin neyi daha iyi yapıyorsanız ona yeteneğiniz vardır. En basidinden örnek veriyorum ımmm mesela bisiklet. 2 tekerlek bisiklet sürebiliyorsanız kendinizi geliştirmeye çalışın. Bisiklet sürmeye uygun alanlarda yani araba olmayan alanlarda yaz tatillerinde bisiklet sürün. Bundan gitgide sıkılırsınız yeni bir şeyler eklemek istersiniz. Ama olmuyorsa zorlamayın. Cesaretiniz varsa iki el bırakırken sürmeyi deniyebilirsiniz ama anında değil yavaş yavaş. Ama dediğim gibi olmuyorsa zorlamayın yoksa kolunuzu falan kırabilirsiniz. Bugün ki konumuz bu kadar.

Öğtermenler Gününü Kutlarım

Gönderen Nisa zaman: Perşembe, Kasım 27, 2014 0 yorum
Evet arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi günü öğretmenler günüydü. Burdan öğretmenlerin ve yeni atanmış öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.

26 Kasım 2014 Çarşamba

TEKRAR MERHABA

Gönderen Nisa zaman: Çarşamba, Kasım 26, 2014 0 yorum

Merhaba arkadaşlar nerdeyse 2 senedir girmedim. Eski yazılarıma baktımda sınavlardan korkuyomuşum büyümek istemiyomuşum. Ama artık sınavlara girmeme 1 sene kaldı yani TEOG sınavına... Büyüme gelince boyum uzadı :) yaşım biraz daha büyüdü. Evet gelelim tekrar TEOG sınavına. Her zaman ki gibi yine notlarımın hepsi beş, şimdiye kadar notlarım iyidi. İnşallah bundan sonrada böyle olur seneyede çok çalışıcam ve iyi bir liseye gidicem inşallah. Notları zayıf olan arkadaşlarıma sesleniyorum bundan sonrakilere çok çalışın bu notlar yan gelip yatmakla olmuyor. Biraz dişinizi sıkın en sonunda notlarınız yükselecektir. Dediği gibi yan gelip yatmakla olmuyor ondan sonra notlarım niye düşük diye üzülüyosunuz. Neyse şimdilik bu ka
dar. ÇALIŞIN ÇALIŞIN ÇALIŞIN :) :) :)

 

mor benekli kelebek Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting